NPG diensten

Twintig jaar

Twintig jaar lang ben ik onze diensten blijven ontwikkelen. Daarom presenteer ik met trots de volgende NPG diensten:Trainingen

  1. Trainingen: Onze leergangen en modules zijn het antwoord op de problematiek omtrent leiderschap binnen organisaties. Toepasbaar op elk gewenst niveau.
  2. Bikkel & Ontwikkel: Door het gebruik van actieve werkvormen in het bos laten we je de wereld bekijken door een andere bril. Kenmerkend zijn de werkvormen: Doen, ervaren, beleven en ontdekken.
  3. Behoefteonderzoek: Een goed traject op maat start met een gedegen behoefteonderzoek. Wat is er echt nodig en welke aanpak past echt bij jouw organisatiecultuur? Ik  onderzoek het voor je.
  4. Organisatieadvies: Onze adviseurs hebben allemaal ruime ervaring in het werkveld en kennen de praktijk. Naar aanleiding van een behoefteonderzoek brengen wij advies uit. Voorbeelden van onderwerpen kunnen zijn: Leiderschap, gedrag en communicatie en samenwerking.
  5. Coaching:  Coachen is troachen. Troachen is een combinatie coachen en trainen en erg doelgericht! Wil je je verbeteren in enkel competenties dan is troachen een zeer effectieve vorm van leren. Wil je  een afdelingsplan schrijven voor de komende 3 jaar schrijven, en wil je daar ondersteuning bij dan is troachen  erg geschikt.  We kunnen natuurlijk ook gaan wandelen om een goed gesprek te hebben.

Partnerschap

Wij zijn liever geen leverancier van diensten. Ik  zie mijn  klanten als partners waarmee ik samenwerk in een hecht, tijdelijk partnerschap. Samen maken we onze diensten op maat. Daarmee zorgen we ervoor dat er een match is tussen mijn advies, jouw specifieke behoefte en de cultuur van je organisatie.