Bikkel & Ontwikkel

omni-mobilea-bo-8

Ervaringsleren

Bikkel & Ontwikkel is onze trainingsvorm die garant staat voor transfer en toepasbaarheid; livelab learning! Niet alleen de deskundigheid en vakmanschap van de trainers en coaches maken het verschil in ontwikkeltrajecten. De didactische werkvormen en de leeromgeving zijn van onschatbare waarde. Leiderschap en persoonlijke effectiviteit zijn centrale thema’s binnen ons werk. De beste versie van jezelf worden kan pas als hoofd, hart en lichaam zich met elkaar verbinden. Met de komst van ons product “Bikkel & Ontwikkel” weten wij het ontwikkelen van hoofd, hart en lichaam bij elkaar te brengen. Buiten bewegen als leermiddel, dat is ervaringsleren. Actieve werkvormen waarmee wij je leren door een andere bril naar jezelf of je bedrijf te kijken.

De ontwikkelinterventies van Bikkel & Ontwikkel vinden doorgaans plaats bij onze partner Omni Mobilae. Een prachtige plek in de Sallandse bossen waar we naast hele fijne trainingsruimtes ook gebruik maken van de 8 hectare bos. Heerlijk vertoeven!

Bij Bikkel & Ontwikkel ontwikkel je jezelf buiten in de natuur. Uit dat stoffige leslokaal en naar buiten! Door het inzetten van de werkvormen doen, ontdekken, ervaren en beleven, is het geleerde direct toe te passen in de praktijk. Mensen en organisaties die zich ontwikkelen met onze werkvorm Bikkel & Ontwikkel kunnen het geleerde direct toepassen in de dagelijkse praktijk en vallen niet meer terug in “het oude”. 

Bikkel & Ontwikkel 

Bikkel & Ontwikkel is niet je de weg wijzen naar je doelen maar  we helpen jou of je team die zelf te vinden. Leren van oud gedrag en nieuw gedrag trainen, dat is onze formule. Je krijgt feedback op je teamprestaties en door onze manier van werken kun je direct en actief aan de slag gaan met je feedback bij een volgende oefening. Bikkel & Ontwikkel is ervaringsleren! Niet in een leslokaal maar buiten in het bos!

In Bikkel & Ontwikkel werken wij nauw samen met Peter Oude Vrielink van Trainen bij Peter. Samen hebben we een enorme kennis en ervaring op het gebied van het trainen van teams, didactische werkvormen en het borgen van nieuw gedrag.

Informatie aanvragen