Teamontwikkeling

omni-mobilea-bo-8

Ervaringsleren

Teams zetten organisatiedoelstellingen om in concrete resultaten. Ook al zijn je persoonlijke kwaliteiten nog zo goed, dat betekent niet altijd dat de gezamenlijke resultaten van de grond komen. Inzicht in elkaars kwaliteiten en rollen leidt tot betere samenwerking. Goede communicatie, juiste taakverdeling en het managen van verwachtingen zijn daarbij cruciaal. Hoe maak je optimaal gebruik van wat ieder heeft in te brengen? Hoe zorg je dat teamleden elkaar versterken en samen in actie komen?

Teamontwikkeling is een in-company traject. Ik kom bij je tijdens je teamvergaderingen. Daar wordt effectief geleerd terwijl je gewoon aan het werk bent.

 

Trainen op buitenlocatie

We kunnen ook met het hele team naar buiten. Met behulp van actieve werkvormen op een prachtige plek in de Sallandse bossen. Ontdekken, beleven en ervaren!  Buiten bewegen als leermiddel,om hoofd, hart en lichaam bij elkaar te brengen.  Veranderen van omgeving helpt om structuren waarin je, soms, gevangen bent los te laten. Je kunt je dan ontwikkelen op basis van wie je echt bent.

In de training teamontwikkeling werken wij regelmatig  samen met Peter Oude Vrielink van “TrainenbijPeter”. Samen hebben we een enorme kennis en ervaring op het gebied van het trainen van teams, didactische werkvormen en het borgen van nieuw gedrag.

Informatie aanvragen