Netpoint Groep DNA

Netpoint Groep heeft een bijzondere DNA. Jarenlang werkte ik samen met verschillende collega’s in NPG. Samen met hen ontwikkelde ik het NPG DNA. Dat kon omdat wij elkaar herkenden, vanuit verschillende werkgebieden, in elkaars kernwaarden. Die kernwaarden, verwoord in het NPG DNA zijn nog steeds de basis waarop ik werk. Die kernwaarden  trekken bepaalde partners en klanten. Klanten die iets voelen bij NPG: meesterschap, echtheid, gelijkwaardig, toewijding, het doen en de synergie. 

Om impact te kunnen creëren op individuen en organisaties wordt één ding heel belangrijk: dat u het NPG DNA snapt, en daarmee mijn manier van werken.. Eigenlijk is het heel simpel. Lees mijn DNA! Daarin staan mijn kernwaarden  dat waaraan u NPG, mij herkent!

 

dna-npg

Meesterschap

Ik denk met recht te mogen zeggen dat ik meester ben in wat ik doen. Na twintig jaar continu verbeteren en doorontwikkelen (met als uitgangspunt de behoeftes van deelnemers en organisaties) bereik ik door goede borging  een goede transfer. Mijn meesterschap dank ik met name aan mijn passie voor mijn vak en voor mensen.

Echt

Ik ben echt. Geen verborgen agenda’s of gekonkel. Dit is wie ik ben en anders kan ik ook niet.

Gelijkwaardig

Ik werk uitsluitend vanuit gelijkwaardigheid. Zo voel ik mij op mijn best; dat is vooral nodig om te doen wat nodig is. Op basis van gelijkwaardigheid kan ik je een spiegel voorhouden en op elk niveau in de organisatie mijn meesterschap inzetten.

Toegewijd

Mijn toewijding leidt tot net dat stapje meer. Eerlijkheid , het ontzorgen, het meedenken en de flexibiliteit; ik ga voor partnerschap.

Doen

Ik doe wat nodig is.  Dat betekent dat je altijd een realistisch advies krijgt dat is gebaseerd op haalbaarheid en herkenbaarheid. Een nuchtere ondernemersmentaliteit. Mede te danken aan mijn Sallandse roots. Levert samenwerking beter werk op dan schakel ik collega’s uit mijn community in. Kan ik iets niet dan zeg ik dat en zoek samen met u naar een oplossing.

Synergie

Ik geloof dat het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Ik leveren geen diensten. Ik creëren samen met mijn partners, klanten en deelnemers  verandering en verbetering. Alleen dan kom je tot oplossingen die werken. Daarom hecht ik zoveel waarde aan gelijkwaardigheid.