Onze community

Ontmoet de leden van onze community. Peter, Wicher, Rob, Hermann en Laura  meesters in hun vak!

Wicher Westerbeek

img_6871

Wicher is directeur en de eigenaar van de Netpoint Groep. Hij is een meester in het in beweging krijgen van groepen.  Wicher kan met zijn jarenlange ervaring als personeel- en organisatieadviseur en trainer het best omschreven worden als een meester in zijn vak. Geen theorie, literaire studie of vakboek is hem onbekend waardoor zijn rugzak qua repertoire ongekend gevuld is. Wicher heeft in twintig jaar de leergang Organiseren & Leidinggeven (O&L) met grote liefde omarmd, doorontwikkeld en aangepast. Wanneer deelnemers terugdenken aan O&L, dan denken zij aan Wicher! Wicher heeft zich de kunst van ‘eerst begrijpen en dan pas begrepen worden’ eigen gemaakt waardoor hij juist datgene bij organisaties of individuen achterhaald wat anderen niet achterhalen. Wicher houdt overzicht, weet verwachtingen te managen en schakelt met het grootste gemak tussen de verschillende rollen die hij vervult binnen de Netpoint Groep. Wicher werkt van uit de volgende basis gedachten: “niet ik, maar wij”, “niet alleen maar samen” en  “niet buiten het werk maar in het werk”.Op die gedachte heeft hij zijn programma  Integrale Leiderschapsontwikkeling op gebouwd.

Laura Groten

img_6895

 Laura heeft bij de Netpoint Groep gewerkt en is besmet met ons DNA. Ze heeft haar eigen bedrijf: Betekenisme. Ze faciliteert millennials in hun groei en ontwikkeling door ze te trainen en te coachen; op zoek naar wie ze zijn en hoe ze met wie ze zijn toegevoegde waarde in hun organisatie krijgen en houden.Met haar ervaring binnen traditionele/hiërarchische bedrijven tot aan platte en holacratisch ingerichte bedrijven is Laura geen uitdaging te gek. 

 

Peter Oude Vrielink

img_6853

Peter is de “vader”van Bikkelen & Ontwikkelen  Door het gebruik van actieve werkvormen laten hij je de wereld bekijken door een andere bril. De werkvormen: Doen, ervaren, beleven, ontdekken. Bikkelen & Ontwikkelen in de natuur in de vorm van teamtraining en coaching. Gewoon door zijn authentieke zelf te zijn weet hij individuen en teams binnen een mum van tijd in beweging te krijgen.Peter is Irata gecertificeerd trainer in industrieel klimmen. In het trainen in veilig werken op hoogte is hij een meester.

Hermann Toebes 

Herman is een sr. Change Manager. Als Business Improvement Manager Hij heeft bij grote organisatie zoals Philips, Nuon, EMS en Verstegen ingrijpende veranderingsprocessen begeleid. Hij is een geweldige veranderaar met veel ervaring  en hart voor het transitieproces bij mensen. Hij werkt als zelfstandig adviseur vanuit zijn bedrijf. Toebes Quality Impact

Rob Masseling

Rob is deskundig op het gebied van HRD. Hij onderzoekt en adviseert, traint  en coacht en is specialist op het gebied van online learning. Hij is eigenaar van Masseling HRD Experts.