Over Netpoint Groep

Netpoint Groep is meester in  mens- en organisatieontwikkeling. Door echt te doen wat nodig is. Door onze no-nonsense aanpak onderscheiden wij ons sinds 1997. Dit doen wij op het gebied van organisatieadvies, trainen, coachen en opleiden. Door onze pragmatische werkwijze vinden wij samen de oplossing voor jouw vraagstuk. Zie ons als het stuk gereedschap, dat jij nodig hebt om je doelen te bereiken!

In bijna twintig jaar heeft Netpoint Groep nogal wat ontwikkelingen doorgemaakt. Ontstaan uit een groep van vier ZZP’ers die hun administratie deelden is Netpoint Groep uitgegroeid tot een succesvol bedrijf  met een community van professionals. 

start_with_why-simon-sinek

Impact

Na een uitvoerig identiteitstraject gebaseerd op The Golden Circle van Simon Sinek is de identiteit van Netpoint Groep geherdefinieerd. Een van de dingen die daar uit kwam was onze WHY. Wij creëren impact door ons meesterschap in te zetten in trainen, opleiden, coachen, onderzoeken en adviseren. We doen dat wat echt nodig is. Combineer dat met ons DNA en er ontstaat iets unieks. Dus ja,meesterschap. 

Community

Impact creëren doe je niet alleen.  Daarvoor hebben wij de Netpoint Groep Community opgericht. Een samensmelting van mensen, organisaties en betekenisvolle initiatieven die onze WHY delen en samen met ons hun meesterschap willen inzetten. Door onze handen ineen te slaan maken we het verschil. Benieuwd wie onze partners zijn? Kijk dan op onze pagina Community Partners.

Lees ook meer over ons DNA en ons team.