Netpoint Groep

Netpoint Groep is meester in  mens- en organisatieontwikkeling. Door echt te doen wat nodig is. Door onze no-nonsense aanpak onderscheiden wij ons sinds 1997. Dit doen wij op het gebied van organisatieadvies, trainen, coachen en opleiden. Door onze pragmatische werkwijze vinden wij samen de oplossing voor jouw vraagstuk. Zie ons als het stuk gereedschap, dat jij nodig hebt om je doelen te bereiken!

In bijna twintig jaar heeft Netpoint Groep nogal wat ontwikkelingen doorgemaakt. Ontstaan uit een groep van vier ZZP’ers die hun administratie deelden is Netpoint Groep uitgegroeid tot een succesvol bedrijf  met een community van professionals. 

start_with_why-simon-sinek

Impact

Na een uitvoerig identiteitstraject gebaseerd op The Golden Circle van Simon Sinek is de identiteit van Netpoint Groep geherdefinieerd. Een van de dingen die daar uit kwam was onze WHY. Wij creëren impact door ons meesterschap in te zetten in trainen, opleiden, coachen, onderzoeken en adviseren. We doen dat wat echt nodig is. Combineer dat met ons DNA en er ontstaat iets unieks. Dus ja,meesterschap. 

Netpoint DNA

Netpoint Groep heeft een bijzondere DNA. Jarenlang werkte ik samen met verschillende collega’s in NPG. Samen met hen ontwikkelde ik het NPG DNA. Lees meer over ons DNA.

Wicher Westerbeek

img_6871

Wicher is directeur en de eigenaar van de Netpoint Groep. Hij is een meester in het in beweging krijgen van groepen.  Wicher kan met zijn jarenlange ervaring als personeel- en organisatieadviseur en trainer het best omschreven worden als een meester in zijn vak. Geen theorie, literaire studie of vakboek is hem onbekend waardoor zijn rugzak qua repertoire ongekend gevuld is. Wicher heeft in twintig jaar de leergang Organiseren & Leidinggeven (O&L) met grote liefde omarmd, doorontwikkeld en aangepast. Wanneer deelnemers terugdenken aan O&L, dan denken zij aan Wicher! Wicher heeft zich de kunst van ‘eerst begrijpen en dan pas begrepen worden’ eigen gemaakt waardoor hij juist datgene bij organisaties of individuen achterhaald wat anderen niet achterhalen. Wicher houdt overzicht, weet verwachtingen te managen en schakelt met het grootste gemak tussen de verschillende rollen die hij vervult binnen de Netpoint Groep. Wicher werkt van uit de volgende basis gedachten: “niet ik, maar wij”, “niet alleen maar samen” en  “niet buiten het werk maar in het werk”.Op die gedachte heeft hij zijn programma  Integrale Leiderschapsontwikkeling op gebouwd.

Impact creëren doe je niet alleen.  Daarvoor hebben wij de Netpoint Groep Community opgericht. Een samensmelting van mensen, organisaties en betekenisvolle initiatieven die onze WHY delen en samen met ons hun meesterschap willen inzetten. Door onze handen ineen te slaan maken we het verschil.

Benieuwd wie onze partners zijn? Kijk dan op onze pagina Onze Community