9019991483_7bf7227fdc_h
Leiderschap en persoonlijke effectiviteit zijn centrale thema’s binnen ons werk. De beste versie van jezelf worden kan pas als hoofd, hart en lichaam zich met elkaar verbinden. Met de komst van ons product “Bikkel & Ontwikkel” weten wij het ontwikkelen van hoofd, hart en lichaam bij elkaar te brengen. Buiten bewegen als leermiddel: Ervaringsleren. Effectieve en actieve werkvormen waarmee wij je leren door een andere bril naar jezelf, je team of je bedrijf te kijken.
Vanuit bovenstaande visie vinden wij het waardevol mee te doen, een bijdrage leveren aan Sallands Cross Circuit. Een prachtig evenement waar we graag vanuit onze community gedachte bij aansluiten, omdat bewegen werkt! Natuurlijk doen we zelf ook fysiek mee. Kijk maar eens goed rond tijdens de verschillende lopen, waar wij voor staan…

Geef een reactie