Veiligheid & industrie

 De afdeling Veiligheid & Industrie van Netpoint Groep is samengegaan met onze community partner Tutorial Opleidingen & Advies.  De afdeling Veiligheid & Industrie en onze veiligheidskundige Richard Tibben zin niet meer te vinden op onze vernieuwde website. Vanuit een eerdere intensieve samenwerkingsverband hebben beide organisaties de handen nu officieel ineengeslagen. 

Samen sterker!

Vanuit deze samenwerking lever ik nu  diensten, producten en service op het gebied van Veiligheid & Industriële opleidingen. Door mijn krachten te bundelen ben ik nog beter in staat maatwerk te bieden. Leermiddelen ontwikkelen op maat, examinering en certificering voegen ikhiermee toe aan mijn dienstverlening op het gebied van Veiligheid & Industrie. Het zit in mijn DNA om dat te doen wat de klant echt verder helpt. Door mijn deskundige maar no-nonsense aanpak, maken ik al jaren het verschil. En dat blijft zo!  Stel je een voor wat er in je organisatie gebeurd als je een VCA opleiding  van Tutorial combineert met een Safety Awareness dag van Netpoint Groep! Niet alleen gecertificeerde leidinggevenden maar ook leidinggeven die bewust zijn geworden van hun eigen gedrag op het gebuied van veilig werken!

Je bent gewend te werken met de veiligheidskundige Richard Tibben als contactpersoon. Richard blijft bereikbaar op de bekende contactgegevens en het gezicht van Veiligheid & Industriële opleidingen. 

 

Geef een reactie